Charlie Beljan ble innlagt på sykehus på grunn av pusteproblemer etter den andre runden av Children’s Miracle Network Hospitals Classic. Det hindret ham ikke i å komme tilbake og forsvare ledelsen i turneringen. 

Den 28 år gamle amerikaneren  gikk åtte slag under par på fredag og sikret en tre slags ledelse etter to runder. Men gleden varte ikke lenge. Da runden var unnagjort ble han fraktet til sykehuset på båre, på grunn av pustevansker.

Etter å ha fått behandling og én time med søvn natt til lørdag stilte amerikaneren klar på tee og gjennomførte sin tredje runde med bravur lørdag ettermiddag.

Lørdagens runde ble ikke like bra som de to første, men ett slag under par var likevel nok til å forsvare ledelsen under PGA-turneringen.

– Jeg føler meg fortsatt ikke bra, men med tanke på posisjonen jeg er i, er det vanskelig å ikke stille, sier han ifølge Golf365.com.

– I går fryktet jeg virkelig for livet mitt, legger han til.

Rookien forteller golfnettstedet at han nå konsentrerer seg om å spille ett slag av gangen, og se hvor langt han kommer, til tross for hjerteproblemene. 

– Hvem vet hvor jeg er om to hull. Hvem vet om jeg varer 18 hull? Vi tar det ett slag av gangen, slik jeg gjorde i går. Det gikk jo ganske bra, sier han. 

Amerikaneren leder turneringen 13 slag under par, to slag foran trioen Brian Gay, Charlie Wi og Josh Teater.