Larvik-juniorene dominerte finalen

Mariell Bruun og Andreas Halvorsen vant søndag  årets Norgescup-finale på Drøbak Golfklubb.

De to vant sammenlagt med hele 14 slags margin. Mariell Bruun tronet på toppen av Order of Merit før kvinnenes finale, og viste gjennom helgen at det ikke er noen tilfeldighet.

Med runder på 70, 71 og 69 slag avsluttet hun på par sammenlagt, hele åtte slag foran Stine Pettersen (Moss & Rygge) på andreplass. Stine Pettersen endte forøvrig også på plassen bak Bruun på Order of Merit. Borregaards Vilde Eriksen tok tredjeplassen på Drøbak, ytterlige ett slag bak Pettersen.

Blant herrene avsluttet Andreas Halvorsen med en kanonrunde av de sjeldne. Drøbak er satt opp til å gjøre mange birdies, og søndag ble det ti av dem for unge Halvorsen. Kombinert med bare en bogey kunne han signere for en fantastisk 61-runde. Den tok ham til 13 under par for turneringen, seks slag foran andremann Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK). «Runner-up» fra årets norgesmesterskap, Martin Urstein Dahl (Nordhaug GK) ble nummer tre på seks under par.

Miklagard GKs Stian Lund ledet Order of Merit før turneringen, og trengte bare en delt 9. plass for å sikre sammenlagtseieren.