Lundgreen på andreplass i Sverige

Cecilie Lundgreen klarte ikke å forsvare ledelsen under den siste runden av VW Söderbergs Ladies Masters søndag.

Dette er andre helg på rad Cecilie Lundgreen ledet før siste runde, og andre helg på rad hun tapte ledelsen på slutten. Denne gang endte hun på delt andreplass med amatøren Madelen Sagström, ett slag bak enn annen amatør, Camilla Lennarth fra Sverige.

Cecilie lå tre under par før søndagens runde, men en avslutning på fire over par (76) holder ikke ofte til seier. Totalt ble det kun en birdie, og fem bogeys på runden. Likevel – en andreplass og en tredjeplass er tegn på at hun virkelig er i ferd med å finne formen. Nå gjelder det bare at det skal holde helt inn.

Cecilie Eckbo Lønberg endte på en 42. plass, 22 over par totalt. Dette var helt sist av spillerne som klarte cuten.

11. august slår neste turnering på Nordea-touren i gang, A6 Ladies Open i Jönköping.

Runde 2

Våre norske damer på tourene gjør det skarpt denne helgen, for mens Suzann Pettersen leder på Europa-touren i Irland er Cecilie Lundgreen nå i føringen på kvinnenes Nordea Tour.

Østfoldingen startet dagen på en delt andreplass, men klatret helt til topps på leaderboardet etter en andrerunde på to under par (70). Hennes seks birdies, to bogeys og ene dobbelbogey tok henne til tre under totalt, og gir henne en ledelse på ett slag til svenskene Camilla Lennharth og Madelene Sagström.

Ni slag bak Lundgreen ligger Cecilie Eckbo Lønberg på en 31. plass. Hun gikk på 76 slag lørdag med to birdies, fire bogeys, en dobbelbogey og resten par.

Også forrige helg ledet Lundgreen før siste runde i Smådaralö Open, men falt da til en tredjeplass på avslutningsrunden. Vi krysser fingrene for at hun holder løpet ut denne gang!

Runde 1

Lundgreen endte i forrige uke på en fin tredjeplass på kvinnenes Nordea Tour i Smådalarö Open, og nok en gang befinner hun seg på pallplass – denne gang andreplass. Lundgreen deler sin plassering med svenske Viva Schlasberg, og har fire slag opp til en annen svenske, Anna Söderström som leder turneringen (-5).

Dagens scorekort bestod av fire birdes, en eagle, fem bogeys og resten par, og sikrer henne et godt utgangspunkt i kampen om seieren på Bråvikens GK. Forrige uke ledet hun før siste runde, men maktet ikke å holde løpet ut.

Tre slag bak Lundgreen har Cecilie Eckbo Lønberg plassert seg på en 20. plass, det samme som hun endte på forrige helg. Hennes 74-runde inneholdt en birdie, en bogey, en dobbelbogey og resten par.