Lundgreen på tredjeplass

Cecilie Lundgreen endte som nummer tre i Nordeatour-turneringen Höganäs Masters.

Turneringen i Skåne var den første for sesongen på årets Nordea Tour, og det har vært en uke uten de helt lave scorene. Før dagens tredje og avsluttende runde lå Lundgreen (Borregaard GK) på en delt tredjeplass, fire over par.

Lørdag avsluttet hun med en runde på seks over (76), noe som var nok til at hun beholdt tredjeplassen. Den delte hun med svenske Rebekka Uhlén og Monica Christiansen fra Danmark. Lundgreen ledet etter første runde, men med pallplassering har hun likevel all grunn til å være fornøyd.

Johanna Johansson vant konkurransen med en totalscore på fire over. Dermed kunne hun inkassere en sjekk på 40 000 svenske kroner. Tidligere Ladies European Tour-spiller Lotta Wahlin endte på andreplass, to slag bak.

Nest beste norske spiller ble Julie Dønnestad på delt 16. plass (+17). Cecilie Lönberg endte på en delt 40. plass, 26 over par.

Neste turnering på Nordea Tour-programmet er St. Ibb Ladies Open på St. Ibb GK fra 18.-20. mai. Turneringen har 200 000 svenske kroner i potten.