Med en andrerunde på syv under par satte Suzann Pettersen ny turneringsrekord i forrige ukes Sime Darby LPGA Malaysia. Dessverre stakk en skuffende avslutningsrunde kjepper i hjulene for hennes vinnersjanser – slik som så mange ganger tidligere denne sesongen. Nå håper det norske golf-esset hun kan begynne å produsere fire gode runder på rad.

– Forrige uke var en god uke på mange måter. Jeg fikk noen gode lave scorer igjen, det har vært en stund siden sist. Nå må jeg forsøke å spille stabilt, og holde meg aggressiv. Det er da jeg scorer best. Det er en hårfin linje, men spillet føles ganske bra, fortalte Tutta i pressekonferansen i forkant av ukens turnering i Korea.

Pettersen startet året som nummer to i verden, og føler forrige ukes spill kan være et springbrett for sesonginnspurten. Tutta har hatt stor suksess i Asia tidligere, og vant ukens turnering i 2007. Bare en uke senere gikk hun til topps i Thailand. I år har hun imidlertid måttet smøre seg med mer tålmodighet. Forrige seier kom i Safeway Classic i august i fjor.

Av de seks gangene Tutta har spilt HanaBank-KOLON Championship har hun vunnet en, og notert seg for ytterlige tre topp 10-plasseringer.

– Jeg gleder med til de neste turneringene og til Korea. Forrige uke var en god oppvarming. Jeg har vunnet her før. Det har vært en stund siden sist, så det ville vært fint å være der igjen på søndag.