Misset cut i debuten

Det gikk ikke veien for Marita Engzelius i sin Symetra Tour-debut. - Jeg lover å komme sterkere tilbake, sier hun. Svensk-norske Caroline Westrup endte på 5. plass.

En avslutningsrunde på par gjorde at det ikke ble noen sluttspurt på Caroline Westrup, som endte alene på 5. plass, fire slag bak vinneren Melissa Eaton fra Sør-Afrika.

Benedikte Grøtvedt delte 68. plassen på +8, etter en svak sisterunde på fire over.

Neste Symetra Tour-turnering er Guardian Retirement Championship i Florida 26. april.

Runde 2

Selv om søndagens avsluttende tredjerunde blir uten Engzelius i feltet, er det likevel norske navn som fortsatt henger med. Caroline Westrup er svensk statsborger, men født og oppvokst i Bærum og Bærum Golfklubb. Hun mistet ledelsen hun tok med seg til andrerunden, etter å ha gått på 71 lørdag.

Hun deler fjerdeplassen på seks under par, fire bak lederen Melissa Eaton.

Ti slag bak Westrup klarte Benedikte Grøtvedt akkurat cuten, til tross for en svak 77-runde.

77 ble det også på Marita Engzelius, som dessverre havnet fire slag utenfor cutgrensen. Dette var hennes første turnering på Symetra Tour.

– Dessverre samarbeidet jeg ikke veldig bra med ballen i dag. 77 og misset cut. Fire fairwayer og ni greentreff. Jeg lover å komme sterkt tilbake i min neste turnering i Hawaii!, skriver hun på sin Facebook-profil.

Turneringen hun sikter til er LPGA Tour-turneringen LPGA LOTTE Championship på Oahu 17.-20. april.

Runde 1

Marita Engzelius måtte tre over par i sin første runde som Symetra Tour-spiller i Florida’s Natural Charity Classic. Det var likevel andre norske lyspunkter.

Engzelius sin åpningsrunde gir en delt 88. plass sammen med 16 andre spillere.

Oslo-golferen gjorde fire bogeys, en birdie og resten par på vei til sin 75-runde, og ligger med det åtte slag bak lederne Amelia Lewis, Anya Alvarez og Caroline Westrup.

– En dårlig dag på jobb. Ingenting fungerte for meg i dag. 75 med fem fairwaytreff og ni greentreff. Det begynte å regne tungt etter 11 hull, og det føltes bedre da jeg gikk de siste åtte hullene på en under, skrev Engzelius på sin Facebook-profil etter runden.

Svenske Westrup er oppvokst i Bærum Golfklubb, og imponerte med seks birdies og kun en bogey.

Nesbru-jenta Benedikte Brynestad Grøtvedt, som i fjor kvalifiserte seg til årets Ladies European Tour gjennom Q-School, spiller også denne uken.

Hun åpnet solid med en runde på en under par, med tre birdies og to bogeys. Det gir delt 16. plass så langt, fire slag bak tet-trioen.