Det er vanskelig ikke å trekke på smilebandet når man scroller nedover LPGA-tourens leaderboard og navnet «Brooke Pancake» plutselig dukker opp.

Den 24 år gamle LPGA Tour-spilleren vet imidlertid hvordan hun kan gjøre det lattermidle etternavnet til en fordel. Nylig inngikk hun en sponsoravtale med Waffle House i Norcross, Georgia – eller på godt norsk «vaffelhuset»! 

– For en spennende og morsom dag! Det hele startet da jeg fortalte på riksdekkende TV at jeg faktisk liker vafler mer enn pannekaker – på den nasjonale pannekakedagen, skriver Pancake på sin Instagram-konto. 

I tillegg til å bli Waffle House sitt ansikt utad, består Pancakes sponsorengasjement i å turnere mellom Waffle House sine restauranter, og også promotere deres vafler i sosiale medier.

Waffle House ønsker ikke å gå ut med hva Pancake får ut av avtalen, men det er nærliggende å tro at gratis vafler er en av frynsegodene.

NB! Brooke Pancake og resten av LPGA-sirkusets 2015-sesong braker løs denne uken. Turneringen spilles fra onsdag til lørdag. Suzann Pettersen er også blant spillerne som stiller til start.