(Pressemelding Tyrifjord GK)

Norgescup inntar Tyrifjord Golfklubb til helgen. For tredje året på rad har Norges Golfforbund valgt å legge en stor turnering for Norges beste spillere til Tyrifjord. 

Golfforbundet valgte Tyrifjord på grunn av kvaliteten på golfbanen, fasilitetene rundt og for den profesjonelle måten klubben organiserer NGFs golfturneringer på. 

For to år siden ble lag-NM i golf samt Norgescup arrangert på Tyrifjord – og i fjor var Tyrifjord Golfklubb vertskap for NM.  

Sammen med de ansatte, både i adminstrasjon og på banen – samt et tyvetalls frivillige gleder daglig leder Derek Crawford seg til igjen å vise fram hva Tyrifjord kan by på til de 78 spillerne som deltar.

23 kvinner og 55 menn er med i Norgescup på Tyrifjord. Blant lokale spillere er Eirik Di Vita Jensen og Daniel Envall. På reservelisten foreløpig står Christen Leivestad.

Spillerne skal konkurrere over 36 hull lørdag og 18 hull søndag. Den som spiller de tre rundene på færrest slag vinner denne runden av Norgescup. 

– Når Norgescup-vinnerne på Tyrifjord er kåret søndag ettermiddag, inviterer vi til shotgun-start for alle som vil spille på vår Norgescup-bane, sier Crawford.