LPGA

 

Turneringen på Bahamas er ny av året. Det ble ingen drømmestart for den eksotiske destinasjonen. Storm og enorme mengder regn betyr endringer. Nå skal de spille 12 hull på en eller to av rundene og forhåpentligvis 18 hull på sisterunden. Spørsmålet er om turneringen i det hele tatt blir spilt og om den blir tellende. Marita Engzelius og Suzann Pettersen er våre håp i paradiset.

 

Tordenskyene henger over Paradise Island. 

 

 

European Tour

 

Espen Kofstad spiller BMW PGA Championship på Wentworth, en av de aller største turneringene på ET. Feltet er svært sterkt, her spilles det om penger og prestisje. Espen fikk dessverre en dårlig start. Han rundet på +3, men plukket en birdie på hull 13 og 15. Hvis han tar inn et slag eller to i morgen tidlig er han absolutt med. -1 er topp 25.

 

Challenge Tour

 

Værproblemer også i Belgia og Telenet Trophy. Kraftig utsettelse i dag tidlig og fortsatt værproblemer utover dagen. En rekke norske spillere er på plass på Royal Waterloo GC; 

 

Knut Børsheim (-1 etter 12)

Joakim Mikkelsen (par)

Elias Bertheussen (+1)

Eirik Tage Johansen (+1 etter 9)

Anders Engell (+5)

 

Luke Goddard leder på -7. 48 spillere ligger for øyeblikket på -1 eller bedre. 

 

Ladies European Tour

 

Deloitte Ladies Open går over tre runder med start fredag. Vi har med Marianne Skarpnord, Cecilie Lundgren og Benedikte Grøtvedt.

 

Feltet er ganske sterkt men vi har lov til å håpe og tro på gode norske resultat. 

 

LET Access

 

Sölvesborg Ladies Open startet i går. Veslemøy Heramb, Cecilie Eckbo Lönnberg og Nina Offenberg misset alle cuten med klar margin.

 

 

På linkene under finner dere leaderboard for alle turneringene.