– P4 er stolte av å ha med en av verdens desidert beste golfspiller Suzann Pettersen på laget når P4 Golfen går inn i sitt femte år. Ingen norsk golfspiller vet hva det vil si å spille på lag som Norges Tutta, sier Trond Killingstad, salgsdirektør i P4 i en pressemelding.

 

– Solheim Cup handler om teamfølelse og den samme følelsen kan man få gjennom P4 Golfen. Satsingen de gjør er viktig for golfen hjemme, og jeg håper mitt bidrag styrker serien og at det blir en positiv opplevelse for deltakerne, forteller Suzann Pettersen.

 

– Suzann Pettersen er Norges fremste idrettsutøver med et enormt og solid merkevare internasjonalt, men her hjemme har hun ikke helt mottatt den samme statusen som hun har utenfor Norges grenser. Derfor ønsker vi å synliggjøre Suzann enda mer blant nordmenn og vise hva ”golfdronningen” står for. Da er det flott at P4 Golfen ønsker å bruke hennes merkevare i serien sin. I tillegg har vi et flott samarbeid med P4 inn mot Suzanns egen golfturnering, Suzann Pro Challenge Powered by BMW, som finner sted på Bogstad i september, sier Suzanns manager, Kevin Skabo i pressemeldingen.

 

– P4 Ønsker fremadstormende spillere som byr på og gir av seg selv i tillegg til å ha sunne verdier. Det å få muligheten til å inngå et samarbeid med vår største sportsstjerne er svært gledelig og forhåpentligvis en hyggelig oppgradering i P4 Golfens femte år. Gjennom Suzann Pettersen mener vi at vi har funnet den riktige ”pakken” før årets sesong. Det er et stort løft og vi er meget godt fornøyd med å være en del av Suzann Pettersen sitt team” melder prosjektleder og golfansvarlig i sponsorselskapet Interspons AS, Fredrik Caspar Kracht.

 

NB! Mandag lanserte Tuttas sin nye hjemmeside. Ta en titt på www.suzanngolf.com.