OS står for oversized, eller ´ekstra stor størrelse´ om vi oversetter litt fritt. En vanlig betegnelse på jern med ganske store hoder og brede såler, og sikkert en meny på McDonalds. Jern av denne typen er med god grunn veldig populære. De har lavt tyngdepunkt med stor masse og får dermed ballen lettere opp i luften. Der blir den litt lengre enn med andre typer jern, god lengde på slagene er alltid positivt.

Burner OS har noe TaylorMade kaller Inverted Cone Technology som gir jevnere resultat over større områder på køllehodet. Spillere som bruker disse køllene treffer ganske ofte utenfor senter av køllehodet og denne teknologien gjør at resultatet av disse feiltreffene blir bra. Skaft med lav vekt hjelper å få opp svinghastigheten, noe som igjen gir mer fart på ballen og mer lengde. Burner OS er som dere forstår skapt for å være gøy å spille med. 

Utseendet kjenner vi igjen fra andre jern i Burnerfamilien. Mørk grå tofarget finish med den karakteristiske sålen, offset for å skape en draw framfor en slice og ganske tykk topplinje. 

Burner OS er tilgjengelig i 5-SW (inkludert AW) for menn og damer. Veiledende pris starter på 3.495,- for seks køller med stålskaft og 4.495,- for syv køller med grafittskaft. Kommer til butikker 1.oktober.