(Pressemelding NGF) Norges Golfforbund (NGF) og Nordic Choice Hotels har forlenget samarbeidsavtalen fra 2012. Avtalen sikrer gode overnattingspriser for alle golfere samt NGFs funksjonærer.

Nordic Choice Hotels har i flere år vært en aktiv støttespiller til idretten. Det innebærer blant annet at golfere med medlemskap i en golfklubb tilsluttet NGF får 20 % rabatt på gjeldende priser ved å bestille via internett.

Rabatten gjelder booking i forbindelse med idrettsarrangementer og aktiviteter så lenge man oppgir fordelskode 66163. Booker man via www.choice.no/Norgesgolfforbund er rabatten allerede trukket fra.

– Vi oppfordrer alle til å benytte seg av denne fordelen. I tillegg til å spare 20 prosent bidrar man også med midler tilbake til golfen fordi NGF mottar en provisjon på rom som bestilles via denne koden, sier generalsekretær Tor-Anders Hanssen i NGF.

Avtalen innebærer også at NGF kan ta ut et antall rom til bruk under arrangementer og turneringer.

– Forlengelsen av samarbeidsavtalen sikrer oss kostnadsfri overnatting for våre funksjonærer. Med våre nasjonale aktiviteter utgjør dette store kostnadsbesparelser for golf-Norge, uttaler Hanssen.

Nordic Choice Hotels ser frem til tre nye år med golfsamarbeid.

– Vi er stolte av at golfforbundet har valgt Nordic Choice Hotels som sin prefererte hotellkjede. Vi ønsker et tettere samarbeid med golf-Norge, både på topp- og breddenivå. Med denne avtalen tilbyr vi de beste idrettspriser til alle golfere, uansett nivå, sier Nicoline Soteland, Key Account Manager i Nordic Choice Hotels.