Ting ser ut til å komme på plass for Suzann Pettersen denne uken. Etter en litt treg start med 70 slag, har hun kommet sterkt tilbake med to 67-runder både fredag og lørdag. Og på lørdag greide hun nok en gang å avslutte dagen med en imponerende eagle på det 18. hullet. Med én runde igjen å spille, ligger Oslo-jenta nå på 11. plass, med ni under par totalt.

 

Det er seks slag opp til kinesiske Shanshan Feng, som leder på -15. Hakk i hæl finner vi en rekke gamle kjenninger som tidligere verdensener Inbee Park, Michelle Wie og Cristie Kerr.

 

Den nåværende verdenseneren, amerikanske Stacy Lewis har ikke fått ut det lille ekstra denne uken, men bør ikke avskrives helt med sine -7 og angrepsposisjon før sisterunden.

 

2014-sesongen har ikke vært den helt store for Suzann Pettersen. Ingen seire og kun tre ganger har hun vært blant de ti beste på søndag ettermiddag. Dette er den virkelige generalprøven før US Open som spilles på Pinehurst om to uker. Fortsetter Suzann med denne formkurven vil hun være en av de aller heteste vinnerkandidatene til årets kanskje viktigste turnering på LPGA-touren.