Ny millionavtale til Tuttas turnering

Suzann Pettersen seiler i medvind om dagen, både på og utenfor banen. Forrige uke ble det bestemt av SEB blir en av hovedsamarbeidspartnerne av det årlige arrangementet Suzann Pro Challenge.

Publisert

Det var Finansavisen som først omtalte saken forrige uke.

– Suzann Pettersen er en av verdens fremste idrettsutøvere og Right To Play gjør en kjempeinnsats for barn som lever i fattigdom. Samarbeidsavtalen om Suzann Pro Challenge gir SEB mulighet til å støtte Suzann Pettersens viktige engasjement i Right to Play, sier William Paus, administrerende direktør i SEB i Norge i en pressmelding.

Avtalen har en verdi på en million kroner over to år, med mulighet for ytterligere ett års forlengelse.

– Jeg er svært glad for at SEB har valgt å samarbeide med meg om Suzann Pro Challenge og dermed bidra til å støtte det viktige arbeidet Right To Play gjør for barn som lever ifattigdom, konflikt og sykdom i vanskeligstilte områder i verden, sier Suzann Pettersen.

Årets Suzann Pro Challenge blir den tredje utgaven av den suksessfulle turneringen. I 2012 inviterte Tutta til match mellom de tidligere verdensenerne Annika Sörenstam, Lorena Ochoa og Yani Tseng. I fjor spilte hun på lag med Marita Engzelius i en «kamp mellom kontinentene» da seks av LPGA-tourens beste kom til Oslo.

Det har blitt spekulert i om Tutta for første gang vil inviterte noen herrespillere til turneringen i 2014, men ingenting er verken bekreftet eller avkreftet så langt. Hovedutfordringen med å få herrespillere til Norge, blir å koordinere programmet i en friuke både på damene og herrenes tourer.

Suzann Pro Challenge har så langt samlet inn over 1 350 000 kroner til Right To Play.

Suzann Pro Challenge

Powered by Labrador CMS