Det var Finansavisen som først omtalte saken forrige uke.

 

– Suzann Pettersen er en av verdens fremste idrettsutøvere og Right To Play gjør en kjempeinnsats for barn som lever i fattigdom. Samarbeidsavtalen om Suzann Pro Challenge gir SEB mulighet til å støtte Suzann Pettersens viktige engasjement i Right to Play, sier William Paus, administrerende direktør i SEB i Norge i en pressmelding.

 

Avtalen har en verdi på en million kroner over to år, med mulighet for ytterligere ett års forlengelse.

 

– Jeg er svært glad for at SEB har valgt å samarbeide med meg om Suzann Pro Challenge og dermed bidra til å støtte det viktige arbeidet Right To Play gjør for barn som lever ifattigdom, konflikt og sykdom i vanskeligstilte områder i verden, sier Suzann Pettersen.

 

Årets Suzann Pro Challenge blir den tredje utgaven av den suksessfulle turneringen. I 2012 inviterte Tutta til match mellom de tidligere verdensenerne Annika Sörenstam, Lorena Ochoa og Yani Tseng. I fjor spilte hun på lag med Marita Engzelius i en «kamp mellom kontinentene» da seks av LPGA-tourens beste kom til Oslo.

 

Det har blitt spekulert i om Tutta for første gang vil inviterte noen herrespillere til turneringen i 2014, men ingenting er verken bekreftet eller avkreftet så langt. Hovedutfordringen med å få herrespillere til Norge, blir å koordinere programmet i en friuke både på damene og herrenes tourer.

 

Suzann Pro Challenge har så langt samlet inn over 1 350 000 kroner til Right To Play.

 

Suzann Pro Challenge