(Pressemelding)

 

–  Dette blir ett referansesenter for innendørs golf i Hedmark, forklarer daglig leder Terje Gundersen. Vi har satset på kvalitet og har valgt to simulatorer fra Trackman.

 

– Trackman er et radarsystem som gir deg helt eksakte målinger på dine slag og har også ett innebygget høyhastighetskamera som kan brukes til instruksjon. Golf opplevelsen hos oss vil bli mer lik hva du ville ha opplevd utendørs, forklarer Gundersen.

 

Lokalene ligger i Storgata 17, midt i Elverum sentrum og har gode parkeringsmuligheter rett utenfor inngangsdøren.

 

–  Vi har utallige dugnads timer bak oss men lokalene ser veldig bra ut nå etter en «total makeover». Vårt tilbud passer like godt for den glade amatør som de mer aktive utøverne, sier Gundersen som håper at tilbudet vil øke rekrutteringen av golf i regionen. Man vil få ett bredere tilbud også på vinterstid og vi håper å skape ett godt miljø på vårt senter.

 

– Anlegget er ubemannet men i en åpningsperiode vil vi være mye tilstede og veilede våre kunder. Du bestiller trenings tid på hjemmesiden vår, og får da en kode som du må bruke for å komme deg inn på senteret. Er du usikker på hvordan dette gjøres tar du bare kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne, opplyser Gundersen.

 

–    Vi ser frem til åpningen av sentret og mange har allerede sagt at de skal ta turen innom. Åpningstidene i helgen vil være fra kl.10.00 til 18.00 lørdag og søndag og alle som vil kan komme innom å teste våre simulatorer gratis opplyser Gundersen.

 

Lørdag vil være den beste dagen å komme innom. Da vil vi ha representanter fra Trackman samt en rekke utstyrs leverandører tilstede med nytt utstyr (Taylormade, Titleist og Cleveland). I tillegg vil en av Norges fremste køllemakere komme for å gi tips og råd om hvilket utstyr som passer din golfsving. 

 

Vi byr på kaffe og kaker sier Gundersen som er klar for helgens åpning!