– Folk er blitt vant til å bruke søkemotorer til likt og ulikt i dagliglivet, og vi synes det er på tide at golfbransjen får sin egen. Tanken bak Golfboo er å gi golfere bred og god informasjon om ulike golfdestinasjoner ved at golfere selv deler sine erfaringer, både positive og negative, sier grunnlegger av tjenesten, Fabio Peral til Norsk Golf.

 

Både Peral og hans medgründer og IT-ekspert, Antonio Conde har lang erfaring fra golfreiselivet.
Allerede nå har Golfboo lagt inn noen tusen golfbaner og resorts fra destinasjoner over hele verden. Og det som gjør nettstedet spesielt, er at man også kan booke golfferien sin her ved at reiseoperatører og resorter kan markedsføre sine pakketilbud.
Golfboo-brukerne inviteres til å evaluere så vel bane, som golfpakke og selve destinasjonen. Matematiske algoritmer i Golfboo kalkulerer så tallkarakterer basert på alle innsendte evalueringer. I tillegg kan man skrive sin egen vurdering.

 

– Vi ønsker at Golfboo skal ha så mye interaksjon  med forbrukere som mulig. Systemet er enkelt og effektivt og til syvende og sist vil vi bidra til bedre golfferier for alle, sier Peral.

 

For å feire lanseringen har de to gründerne bestemt seg for å trekke ut en vinner blant de første 1000 som melder seg inn. Premien er et opphold på en 5-stjerners resort. Innmelding er gratis, og vips – kan man bidra som golfbaneanmelder, til felles glede og nytte for alle golfentusiaster.