Reitan startet stødig med par på de fem først hullene, før han dro på seg en bogey. Etter ytterligere to par ble det en dobbel, så par og endelig en birdie. Med par på de resterende hull endte regnestykket søndag på 74 slag.

Øverås satte litt mer farger på leaderboardet: tre birdies, tre bogeys og en dobbel med 74 slag som resultat. Med sammenlagt +6 ble det 28 plass  av 45 gutter.

 

Vinner Dominic Foos tok en overlegen seier: -19 sammenlagt står det respekt av.

 

Runde 2:

Begge de norske gutta, Kristoffer Reitan og Daniel Øverås ligger på 22 plass i Tyskland etter to spilte runder. Marthe Wold og Susana Vik misset dessverre cuten.

Daniel Øverås som i går lå på en flott 10. plass etter en runde på en under par, måtte i dag levere et scorekort på  +5. Han ligger dermed likt med Kristoffer Reitan som forbedret gårdagens resultat med to slag. Men begge gutta sikret seg søndagsspill.

 

Det er et stykke opp til ledelsen; tyske Dominic Foos ligger i tet med -9 fulgt av Goncalo Costa fra Portugal på -8. Sistnevnte spilte i dag hele fem slag under par.

 

Med en runde på -2 tok Marthe Wold virkelig rev i seilene etter å ha spilt 78 slag i går på det 10. International German Girls Amateur Championship som spilles på GC St. Leon-Rot.  Stavangerjenta klatret dermed mange plasser i feltet som ledes av danske Emily Pedersen på -12, men dessverre ikke nok til å greie cuten, som gikk ved 20 beste og like.

 

Susana Vik, Oslo GK, spilte 77 slag  i går og 76 slag i dag, og det holdt til en 46. plass.