Vi snakker om supre greener og et fløyelsdekke av noen fairways. Forholdene innbyr til den form for glede som skal være det fundamentale ved enhver golf-runde. Det har vært et vellykket grep å «snu» (deler av) banen. Eneste drawback på Miklagard; traust natur, og en Kongsvinger-vei som etter hvert er kommet ubehagelig nær.
Men konklusjonen er at man her har fått frem et komplett anlegg, med en flott range, elegant klubbhus og en egen korthullsbane for dem som liker å pitche. Miklagard holder rett og slett internasjonal klasse. Banen gjør seg da også stadig bemerket i internasjonale kåringer, f eks. Peugeot Golf Guide. Vi har alltid likt oss på Miklagard, der gjester tas imot som det greenfee-spillere faktisk er: Klubbmedlemmer for runden/dagen.
Verd å merke seg er at Miklagard er medlemmer av PGA European Tour Courses. Det innebærer at klubbens medlemmer kan spille noen av Europas aller beste golfbaner for den meget overkommelige pris av 25 euro. Quinta do Lago i Portugal og PGA Catalunya er blant banene som tilbys Miklagard-medlemmene innenfor dette europeiske samarbeidet.
Fra Oslo til Miklagard er ankomsten helt uproblematisk, med motorvei til parkeringsplassen. 40 minutters kjøretid fra Rådhusplassen bør holde. Oslo Lufthavn Gardermoen ligger bare ti minutter unna, så kommer man med fly til Oslo er dette første bane man støter på.