Ryggskadet Tiger trekker seg fra Bay Hill

Tiger Woods har slitt med ryggkramper hele sesongen, og meldte tirsdag at han ikke spiller ukens Arnold Palmer Invitational. Nå kan også The Masters være i fare.

Publisert

Woods har vunnet på Bay Hill de to siste årene, men skrev på sin hjemmeside tigerwoods.com tirsdag at han ikke klarer å spille. Han sier også at det er for tidlig å si om han spiller The Masters om snaue fire uker.

«Jeg ringte Arnold personlig for å fortelle ham at jeg dessverre ikke kommer til å spille hans turnering i år. Jeg vil gjerne beklage meg overfor Orlando-fansen, de frivillige, turneringsapparatet og sponsorene for at jeg ikke spiller. Dessverre har ikke mine ryggkramper gitt seg. Det er for tidlig å si noe om The Masters, og jeg vil fortsette å bli nøye evaluert av doktorene. Det føles vondt å ikke kunne spille denne fantastiske turneringen denne uken.»

Arnold Palmer sier til Associated Press at han er skuffet at Tiger ikke spiller. Dette er kun andre gang Tiger ikke spiller turneringen siden han ble proff i 1996. På de 16 gangene han har spilt Bay Hill, har han vunnet utrolige åtte ganger, inkludert fire seiere på rad fra 2000 til 2003.

– Vi kommer til å savne ham denne uken. Men jeg forstår ham, og håper han blir raskt frisk, sier Palmer.

Powered by Labrador CMS