(Pressemelding) Ballerud Golfklubb er et golf-treningssenter på Høvik i Bærum, med en kort nihullsbane. Borre Golfbane er en 18 – og nihullsbane helt i toppsjiktet, beliggende i Horten i Vestfold. Banene utfyller hverandre godt og ligger i rimelig avstand fra hverandre (ca. en times kjøretur).

 

Ballerud Golfklubb er stedet hvor man aktivt trener, og hvor tid er avgjørende. Med god driving range, nærspillsområder, MEGSA treningsmuligheter og muligheten til å gå en full 9 hulls runde med fokus på nærspill på litt over en time. Et perfekt senter for travle mennesker. Borre Golfbane har alt det Ballerud ikke har. En flott 18 Hulls bane og en full lengde nihullsbane. Med samarbeidet kan klubbenes medlemmer alternere mellom banene i forhold til hva de ønsker og har behov for. Treningsfokus på Ballerud og banespill på Borre.

 

Konkret går samarbeidet på at medlemmene får halv pris på gjestegreenfee, medlemsrabatt på rangeballer, og muligheter for å ta del i treningsopplegg på gjesteklubb.

 

Styreleder i Ballerud Golfklubb, Simen Rognerud, er veldig fornøyd med avtalen og ser at dette vil bidra til å komplettere det tilbudet klubben har til sine medlemmer.

 

– Treningsmuligheter og egenutvikling av golfferdigheter på alle nivåer, er grunnstammen for å beholde og tiltrekke oss nye spillere. Tiden er en vesentlig faktor for de fleste av oss, et tidseffektivt og sosialt treningsmiljø, og tilgang til en god 18 hullsbane er en uslåelig kombinasjon. Vi ser på golf som en aktiv sport, og satser på utvikling av treningstilbudet fra juniornivå og oppover i alle aldersgrupper og alle ferdighetsnivåer.

 

Daglig leder på Borre Golfklubb, Thomas Pedersen, synes det er spennende å kunne tilby Ballerud sine medlemmer det de ikke har på sin egen hjemmeklubb.

 

– Vi ser frem til å være Ballerud sin samarbeidsbane slik at deres medlemmer kan spille golf på våre to fullverdige baner. Vi håper også at samarbeidet kan føre til at de aktive gruppene i klubbene kan gå sammen om turneringer og lignende, sier han.