GOlf-NOrge RUndt//

Samlet inn over 100.000 kroner til organdonasjon i regnet

For sjette år på rad ble veldedighetsturneringen «Jarle 1212» arrangert på Losby GK. 

180 spillere møtte opp på Losby GK for å spille golf og samle inn penger til en god sak. Innfelt: Inspirasjonen til turneringen, Jarle Kristiansen.
Publisert

Til tross for kraftige regnbyger, møtte hele 180 entusiastiske golfere opp på Losby GK for spille veldedighetsturneringen «Jarle 1212» i starten av juni. 

Turneringen har til formål å støtte og informere om Stiftelsen Organdonasjon, etter at Jarle Kristiansen selv trengte ny nyre etter hans egen sviktet. 

I den unike turneringen er det fem spillere på hvert lag, i en spilleform som kalles «step aside». Det innebærer at én spiller trer til side etter hvert slag, noe som gir en dynamisk opplevelse for deltakerne.

På flere hull var det ulike utfordringer og varianter for de 180 oppmøtte. En av dem kom på hull to hvor greenkeeperne hadde laget tre hull i greenen, og spillerne kunne selv velge hvilket av dem de ønsket å spille på – etter å ha slått utslaget. 

Les om Jarles historie og bakgrunnen for turneringen her:

Samlet inn 121.121 kroner

I stil med navnet på turneringen ble det samlet inn 121.121 kroner fra de forskjellige sponsorene og donorene. 

Hege Lundin Kuhle, daglig leder for mottakeren av midlene, Stiftelsen Organdonasjon, roser gjengen på Losby GK. 

– Jarle 1212 er et fantastisk arrangement, med en helt unik stemning. Alle vi møter er positive og slår gjerne av en prat, enten de for lengst har fylt ut Donorkort, eller ennå ikke har tatt et standpunkt, sier hun.

Fra venstre: Tone Christel Sverd Dragsund, frivillig og hjertetransplantert, Anniken Backe Lundgaard, prosjektleder, Hege Lundin Kuhle, daglig leder og Gry Aarkvisla Henæs, frivillig og nyretransplantert

– Med midlene som samles inn, kan vi nå enda flere med vårt livreddende budskap. Turneringen gjør folk bevisste på organdonasjon, og med det reddes liv. Det gir håp til alle dem som venter på et nytt organ, legger hun til. 

Til slutt retter hun en takk til alle arrangørene, og en særlig takk til primus-motor Henrik N. Ovenberg. 

Henrik N. Ovenberg (t.h.) arrangerer denne turneringen for sjette året på rad.

– Vi har blitt glade i gjengen på Losby, som arrangerer denne festen av en veldedighetsturnering for sjette år på rad. Vi tar av oss hatten for alt arbeidet Henrik, og alle de andre legger ned i turneringen. Arrangementer som dette betyr mye for oss. 

Se flere bilder fra regnværsdagen på Losby her

 

Powered by Labrador CMS