– Vi gleder oss til å arrangere NM på vårt 25 års jubileum her på Borre. Vi har mange frivillige fra klubben som gjør dette mulig, samt at Callaway i samarbeid med Borre GK, Oakley og Emirates laget et arrangement for å rekruttere nye golfere fra lokalsamfunnet vårt. Dette blir en veldig morsom og spennende uke, og vi ønsker alle velkommen her til Borre – uavhengig av om du spiller golf eller ikke!, sier daglig leder i Borre GK, Per Håkon Eikeberg til Norsk Golf.

Åpen dag på Borre Golfbane presenteres av Callaway i samarbeid med Oakley, Emirates og Borre GK. Den åpne dagen er fra lørdag 11-15 og søndag 10-14, med gratis rangeballer til alle og konkurranser på range og nærspillsområdet – og gratis is til alle barn.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Årets NM på Borre skjer i forbindelse med klubbens 25-års jubileum. (Foto: Benjamin A. Ward)

Og premiebordet bør få både golfere og ikke-golfere til å sikle. Det stilles med over 100 premier totalt, inkludert to flybilletter til Dubai sponset av Emirates, golfsolbriller fra Oakley og fem golfsett fra Callaway. 15 frivillige fra klubben pluss juniorgruppen står for gjennomføringen av dagene.

 Vi vil gjøre Borre tilgjengelig for alle som ikke helt vet hva golf er. Mange tror dette er privat eiendom, men her er alle velkommen

Henrik Spørck,

Callaway Norge

Alle som er innom Borre under NM-helgen og deltar på VTG-kurset som er satt opp helgen 15. og 16. august blir tilbudt gratis medlemskap ut året.

– Vi gjør dette først og fremst for å få lokalbefolkningen i Horten og omegn til Borre. Vi vil gjøre Borre tilgjengelig for alle som ikke helt vet hva golf er. Mange tror dette er privat eiendom, men her er alle velkommen, sier Henrik Spørck, salgssjef i Callaway Norge til Norsk Golf.

Callaway Norge har forøvrig sine kontorer nettopp på Borre Golfbane, tvers over klubbhuset.

– Vi gleder oss til å se Norges beste golfere konkurrere om kongepokalen her på Borre. Banen er i kjempestand og og jeg anbefaler alle å ta en runde her i sommer. Det skal bli veldig spennende å se hvordan responsen blir på rekrutteringsforsøket vi i Callaway har i samarbeid med Borre, Oakley og Emirates.

– Poenget med dette er å vise frem at vi har et åpent anlegg hvor alle kan komme. Vi har et flott treningsanlegg som alle kan få prøve seg på uten noe tidligere erfaring, samt nybegynnerkurs gjennom hele sesongen for de som til ta golfen til neste nivå, forteller Spørck.