På sin hjemmeside skriver klubben:

Det formelig vrimlet av idrettsstjerner denne uken – det er jo ikke hver dag ”Ryder Cup” arrangeres i Norge. Men en gang måtte være den første! Verdenspressen glimret riktignok med sitt fravær, og det samme gjaldt for de største navnene i golf, men at det lå en viss storhet over anlegget var det ingen tvil om.

Tirsdag 5.juli til torsdag 7.juli møttes gamle skihoppere til dyst på golfbanen på Losby. ”Ryder Cup” Norge – Finland har blitt en tradisjon hvor ”gamle” storhoppere fra de to nasjonene møtes for å måle krefter. Slik har de møttes hvert år i ti golfsesonger. Annenhver gang i hvert av landene, og før årets turnering hadde Finland vunnet fem år mot Norges fire.
To dager med ”Bestball” og en dag med singelmatcher skulle avgjøre om Finland rykket fra, eller om Norge skulle greie å utligne.

Første dagen endte med 3-2 til Norge. Den største golfbragden ble utført av finske Juhani Kärkinen som i en alder av 76 år spilte Losby på åtte slag over par (78)!
Dag to ble en parademarsj for det norske laget. 5-0 med sifrene 5 & 4, 9 & 8, 6 & 5, 3 & 1, og 4 & 2 er ikke noe annet enn imponerende!
Med en total ledelse til Norge på 8 – 2, så skulle det bortimot et mirakel til for at Finland skulle klare å ta igjen den norske ledelsen, og da singelkampene var talt opp var det klart at Norge kuppet denne dagen også, med 6 – 4. Sammenlagt vant Norge hele 14 – 6.

De 24 deltakerne hadde tre fine dager på Losby. Godt sommervær, flotte forhold på banen og fornemme Losby Gods dannet en fantastisk ramme for et fint jubileumsarrangement, men først og fremst handlet dette om god tone, gode venner og mange gode minner.
 

Deltakere fra Norge

Bjørn Wirkola
Per Bergerud
Jo Inge Bjørnebye
Chris Selbekk
Christian Mohn
Clas Brede Bråthen
Geir Ove Berg
Lars Grini
Odd Hammernes
Ole Arntzen
Terje Holm

Deltakere fra Finland

Veikko Kankkonen
Juhani Kärkinen
Jari Puikkonen
Manu Valkama
Vesa Ekholm
Tapio Junnonen
Pekka Hyvärinen
Aarne Hakkarainen
Tapio Kallio
Tuomo Saastamoinen
Joonas Myllyveräje
Niilo Halonen
Penti Ranta