Titleist Region Tour er et nytt nivå for de nest beste juniorene i Norge, ikke til forveksling med Titleist Tour (tidligere A-tour). Spillerne vil her få god matching på sitt nivå før de tar steget opp til Titleist Tour. Touren arrangeres i samarbeid med Norges Golfforbund og golfklubbene, og er rettet mot hutter og jenter i alderen 11-19 år. Titleist Region Tour spilles i to klasser med inntil 24 jenter og inntil 54 gutter.

I sesongstarten på Sola og Drøbak GK leder henholdsvis William Bertram (Sola GK, + 3) og Christoffer Jahren (Moss & Rygge GK, – 2) etter første runde.

Det vil ikke bli arrangert like mange turneringer i Titleist Region Tour som i gamle B-tour. Hensikten er et høyere nivå i turneringene gjennom bedre rammer og fulle startfelt. 

Flere av de norske tourene slår i gang i mai. 14. mai er det sesongstart for Titleist Tour på Fana Golfklubb, og 8. mai går årets første Norgescup av stabelen på Solastranden. Norgescup er det øverste turneringsnivået i Norge for mannlige og kvinnelige elitespillere.

 

Livescore Drøbak

Livescore Sola