GameBook har vært tilgjengelig i et par år, men det er først nylig den virkelig har fått oppmerksomhet. Under European Tour i Abu Dhabi og Qatar benyttet spillere som Luke Donald appen under pro-am turneringen. De kommenterte hverandres prestasjoner og delte bilder. Den uhøytidelige diskusjonen kunne følges av alle brukere av appen. Der kunne de også følge utviklingen i turneringen.

 

 

 

 

 

Alle kan bruke GameBook til klubbturneringer, kameratgjengen som spiller uhøytidelig eller for å promotere turneringer på høyt nivå i Norge.

 

 

 

 

All Square er et sosialt golfnettverk. På Twitter, Facebook og Instagram har du golfere og ikke-golfere som venner og følgere. Med All Square får du servert 100% golf, litt selvskryt og mye inspirasjon. Innleggene presenteres i din egen tidslinje.

 

Appen er gratis og tilgjengelig på iOS. Lansering var på PGA Show for to uker siden.

 

 

         

 

 

Digitale magasin er ikke lenger bare en trend. Nå finnes det mange av dem, med Golf Digest i førersetet. Swing Image prøver seg med en ny app der hver utgave koster £2.99. Magasinet har fokus på livsstil innen golfsporten.

 

Første utgave av magasinet er gratis. Gary Player, Justin Rose, Tommy Fleetwood, Laguna Lang Co i Vietnam og den fantastiske fotografen David Cannon er noe av det du kan lese om.

 

Appen kommer er gratis og tilgjengelig på iOS og Android.