Tidenes beste golfspiller har vært ute og kjørt bil i en tilstand dårlig egnet for formålet – igjen. Natt til mandag ble Tiger Woods arrestert av politiet i Jupiter, Florida, mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. 

Woods ble arrestert klokken 3 natt til mandag, og satt på celle i det lokale fengselet, i følge Kristin Rightler, talsperson for politiet i Palm Beach County. Han ble løslatt klokken 10.50 dagen etter.

I en offisiell uttalelse sier Tiger Woods at alkohol ikke var involvert i hendelsen:

«Jeg forstår alvoret i hva jeg har gjort, og jeg tar fullt ansvar for mine handlinger. Jeg vil at offentligheten skal vite at alkohol ikke var involvert. Det som skjedde, var en uventet reaksjon på reseptbelagte medisiner. Jeg visste ikke at blandingen av medisiner hadde påvirket meg så sterkt. Jeg ønsker å unnskylde meg av hele mitt hjerte til min familie, venner og fans. Jeg forventet mer av meg selv også. Jeg skal gjøre alt som står i min makt for å sørge for at dette aldri skjer igjen. Jeg samarbeidet med politiet, og jeg vil personlig takke representantene i Jupiter Police Department og Palm Beach County Sheriff sitt kontor for deres profesjonalitet»

PGA Tour sier de ikke ønsker å kommentere arrestasjonen. 

Tirsdag ble politirapporten fra Woods sin arrestasjon offentliggjort. Den viste at Tiger ble stoppet mens bilen stod parkert i høyre fil på en motorvei med blinklyset på. Tiger var i dyp søvn da politiet stoppet ham, og han var forvirret, men så samarbeidsvillig som mulig, da han våknet. Rapporten bekrefter også at Tiger hadde null i alkoholpromille.

Ryggoperert for fjerde gang

Woods har nettopp gjennomgått sin fjerde ryggoperasjon på noen få år, og uttalte nylig at han følte seg bra. 

Legen og fysioterapeuten min sier at operasjonen var en suksess. Det viktige nå er å ikke ødelegge noe, og ta det forsiktig. Jeg fungerer godt i hverdagen, kjører barna til skolen, og gjør øvelsene mine. Alt jeg kan gjøre nå er å ta det dag for dag, og ikke skynde meg for fort, skrev Woods på sin egen blogg denne helgen.

Nå kan det se ut som om han hadde litt for mye hastverk da han skulle hjem fra byen natt til mandag, og at han kanskje burde tatt en taxi i stedet for å kjøre selv. Han ble løslatt uten kausjon.