Tiger Woods alvorlig skadet i bilulykke

Tiger Woods er fraktet til sykehus i Los Angeles etter å ha vært involvert i en kraftig bilulykke tirsdag morgen. Skadene beskrives som alvorlige men ikke livstruende.

Publisert

Politivesenet i Los Angeles bekrefter den sjokkerende beskjeden på sin Twitter-konto.

Tigers bil skal ha vært den eneste som var involert i ulykken, og bilder fra TV-stasjonen ABC viser at bilen har rullet ned på siden i det som ser ut som en grøft og fått alvorlige skader.

Tiger var den eneste personen i bilen og ble hjulpet ut av bilvraket ved hjelp av brannvesenet som måtte bruke hydrauliske verktøy for å få ham ut.

Ifølge ansatte ved UCLA Medical Center er skadene alvorlige, men ikke livstruende. 

Woods´agent, Mark Steinberg, sier til Golfdigest.com at Tiger har pådratt seg «flere skader i beina og at han nå blir operert for skadene». «Vi takker for deres støtte og at dere viser hensyn» sier agenten til det velrennomerte golfmagasinet.

Tiger var i Los Angeles for en videoinnspilling med Golf Digest og GOLFTV etter å ha vært vert for PGA Tour-turneringen Genesis Invitational. 

Ulykken skjedde bare to dager etter at Tiger ble intervjuet for første gang etter ryggoperasjonen i januar. I direktesendingen med Golf Channel søndag fortalte han at han håpet på å bli klar til The Masters i april.

This morning @LMTLASD responded to a roll-over collision in which @TigerWoods was injured. Please see our statement… pic.twitter.com/cSWOxKZC1w — LA County Sheriffs (@LASDHQ) February 23, 2021

(Artikkelen oppdateres)

Powered by Labrador CMS