ToppGolf i Bærum offisielt åpnet

Noen minutter før kl 17 ble ToppGolfs nye logo montert på veggen det som tidligere var Innesvingen golfsenter i Bærum. ToppGolf er et nytt helårs komplett treningssenter for golfere.

Publisert

John Arne Riise og Richard Green måtte se seg slått av proene Jørn Johnsen og Kristoffer Ree da ToppGolf inviterte til simulator-best ball. Det samme måtte næringlivsteamet Mark Nichols fra Ballerud Golf og Niels Ekjord

. – Det var jo egentlig ikke meningen at de skulle vinne da, hvisker daglig leder Morten Duesund i ToppGolf AS. Men det er god stemning blant de mange gjestene som har møtt frem til åpningsfesten.

ToppGolf ligger ved Griniveien i Bærum og er nærmeste nabo til Haga golfklubb.

– Vi har kjøpt Nordhaug Golfbane, en slopet ni-hullsbane og stiftet Nordhaug Golfklubb. Videre har vi fått en leasingavtale med Haga Golfklubb om  drivingrangen med 80 matter, forteller Duesund.

Simulatorsenteret, Darren Webster-Clarke Academy og en gym er også en del av tilbudet.

– Vi skal også bygge ut et treningsområde for nærspill. Og med kurs og konferansesenter og vår egen bistro ”Hull 10” er tilbudet komplett til golfinteresserte i alle klasser og aldre; fra privatpersoner, bedrifter og lag, til profesjonelle utøvere fra inn- og utland, sier Duesund. 17 ansatte sørger for at alt er på stell.

Powered by Labrador CMS