VALGKAMP I USA//

Trump og Biden kranglet om hvem som er best i golf

Den amerikanske presidentduellen slicet rett til skogs under nattens mye omtalte tv-debatt.

Publisert Sist oppdatert

Det hører med til sjeldenhetene at ferdigheter på golfbanen dras inn i den politiske valgkampen, men tidligere og nåværende presidenter i USA klarer også det.

Under nattens mye omtalte tv-debatt mellom Donald Trump og Joe Biden, valgte Trump å trekke fram sine egne prestasjoner på fairwayene samtidig som han tvilte på Bidens sving og handicap. 

Den sittende presidenten svarte at han mer enn gjerne utfordret Trump i en lengste drive-konkurranse.

Den absurde situasjonen oppsto da 78-årige Trump og 81-årige Biden ble spurt om alderen deres under debatten.

Trump insisterte på at han lett har bestått flere kognitive tester, og brukte spørsmålet til å skryte av to angivelige turneringsseire for ikke-seniorer på golfbanen, og sa at Biden «ikke kunne slå en ball femti meter.»

Biden kommenterte Trumps høyde og vekt som svar, og sa at han ville være glad for å spille golf med den tidligere presidenten «hvis han klarer å bære sin egen bag».

Biden hevdet deretter at han som visepresident spilte seg ned til 6 i handicap, noe Trump kalte «en løgn» og la til:  «Jeg har sett svingen din.»

Til slutt valgte programlederne (dessverre) å avbryte golfkrangelen for å dra samtalen tilbake til mer aktuelle temaer som økonomi og amerikansk utenrikspolitikk  

«La oss ikke oppføre oss som barn,» sa Trump da praten opphørte, hvorpå Biden svarte «Du er et barn.»

PS! Se den absurde videoen øverst i denne artikkelen.

Powered by Labrador CMS