Det forteller hun i et intervju i Aftenposten

 

– Selv om jeg ser for meg å ha en slags base i Norge en gang i fremtiden, og et liv i Norge i større grad enn nå, tror jeg at jeg har for mange lopper i blodet til å bo fast i Norge. Selv om jeg savner Norge innimellom kan få slukket det savner ved å være hjemme i fire-fem dager. Jeg kommer til å tilbringe mye tid der, men med den livsstilen jeg har hatt de siste 15 årene tror jeg at jeg må ha muligheten til å være i Florida og fortsette å reise mye, sier Tutta til Aftenposten, som møtte henne i Florida kort tid etter sesongavslutningen på LPGA-touren.

 

Tutta er 32 år gammel, og mange har begynt å spørre når hun har planer om å gi seg. En populær teori er at hun avslutter karrieren etter OL i Rio i 2016. Men så lenge hun fortsetter å levere på øverste nivå, blir nok det lettere sagt enn gjort:

 

– Så lenge jeg føler jeg er i utvikling som golfspiller og fortsatt ikke er på mitt aller beste, er det vanskelig å legge vekk golfen. Alt ligger jo til rette for at jeg kan spille. Dette er et egoistisk liv, et for egoistisk liv til at jeg vil ha barn og familie inn i det, sier Tutta som likevel ikke legger skjul på at hun håper på å få barn en gang.

 

Tutta opprettet i februar eget management-selskap. Det har ikke overraskende blitt god butikk allerede. Hun har vunnet fem ganger i 2013, og er nærmere å bli verdensener enn noen gang. I følge TV2 er hennes nye Nike-kontrakt idretts-Norges mest lukrative sponsoravtale. Tutta sier til Aftenposten at hun håper kunnskapen hun tilegner seg rundt bedriften også hjelper henne til å bli en bedre golfspiller.

 

– Det er jo mange ulike bransjer innenfor det jeg driver med. Det handler om å bygge et team, en organisasjon bestående av de beste menneskene som gjør meg enda bedre. Det er spennende. Som utøver er jeg ego, jeg må være ego. Dette gjør at jeg får mer balanse. Dessuten er det lurt å ha noe å drive med etter karrièren, for meg er det naturlig å begynne å forberede det nå så ikke alt kommer brått på den dagen det er slutt.

 

Les hele artikkelen her