Norges eneste fullverdige linksbane er nominert både til verdens beste nye golfbane i 2015 og Norges beste golfbane i 2015. 

I kåringen av verdens beste nye bane, konkurrerer Lofoten med Palm Garden Golf Club i Malaysia og TPC Baha Mar i Bahamas.

– Vi er selvsagt veldig stolte og glade for disse nominasjonene. Dette er fantastisk og er en bekreftelse på det harde arbeidet som er lagt ned og som vi gjør ved golfanlegget her i Lofoten. Dette legger heller ikke noe mindre press på oss frem mot åpningen av banen i juli senere i år, forteller Frode Hov fra Lofoten Golf Links i en pressemelding.

Lofoten Golf Links mener nominasjonen til tittelen kommer på grunn av prosjektets unike egenskaper og banens unike design:

– Det å spille på en linksbane helt nede i strandkanten under midnattssola i et slående vakkert landskap. Vi skiller oss ut fra våre konkurrenter, noe som også hele tiden har vært vår målsettingen. Vår visjon er å være «verdens råeste golfbane» og vi har dyrket det unike og særegne i designet og konstruksjonen av golfbanen for at opplevelsen av både golf og slående vakker natur skal bli så god som overhode mulig. Vi ser på denne nominasjonen som ett ledd i vår målsetting av å gjøre Lofoten Links til en ikonbane i verdenssammenheng, en bane alle golfere bare må spille!

De andre banene i kategorien for Norges beste golfbane 2015 er: Oslo GK, Stavanger GK, Kongsvingers GK, Miklagard Golf, Kvinesdal GK og Meland GK. Det var Kongsvingers GK som stakk avgårde med denne prisen i fjor.