TGL//

Ryder Cup-helter klare for Tiger og Rorys show-liga

Tiger Woods og Rory McIlroy har signert fire nye spillere til TGL som starter opp i januar.

Tyrrell Hatton (f.v.), Tom Kim, Tommy Fleetwood og Shane Lowry er de foreløpig siste tilskuddene til TGL.
Tyrrell Hatton (f.v.), Tom Kim, Tommy Fleetwood og Shane Lowry er de foreløpig siste tilskuddene til TGL.
Publisert

Torsdag ettermiddag kunngjorde TGL, en flunkende ny golfserie ledet av Tiger Woods og Rory McIlroys selskap TMRW Sports, at de europeiske Ryder Cup-heltene Tommy Fleetwood, Tyrrell Hatton og Shane Lowry – i tillegg til Tom Kim – har forpliktet seg til ligaen.

De fire PGA Tour-spillerne slutter seg til en allerede lang liste med superstjerner som skal spille i TGL fra januar 2024. 

Tidligere har Woods, McIlroy, Jon Rahm, Justin Thomas, Rickie Fowler, Collin Morikawa, Matt Fitzpatrick, Justin Rose, Xander Schauffele, Max Homa, Adam Scott og Billy Horschel gjort det klart at de blir med på nyvinningen. Dermed gjenstår bare to åpne plasser i sirkuset. 

Viktor Hovland har naturligvis også fått tilbud om å bli med, men foreløpig er ikke nordmannen på listen over stjerner som har sagt ja. 

TGL skal bli «en nyskapende golfserie som arrangeres i samarbeid med PGA Tour, og vil forene avansert teknologi med direktesendt action i prime-time».

Ligaen vil starte med seks lag, der hvert lag består av tre PGA Tour-spillere som konkurrerer i en to timer lang lagkonkurranse. Med bruk av innovativ teknologi tar ligaen sikte på å engasjere golffansen på en helt ny måte.

En spesialbygd arena – SoFi Center ved Palm Beach State College – vil kombinere en virtuell bane med et tilhørende nærspill-anlegg. Målet er å skape en unik opplevelse for fansen på arenaen og alle som ser på rundt om i verden.

TGL kunngjorde også torsdag at arrangementene vil sendes eksklusivt på ESPN. Norsk Golf vet foreløpig ikke om ligaen skal sendes på en norsk kanal. 

Oppstarten av TGL vil skje 9. januar.  Etter 15 ordinære runder møtes de beste i semifinaler og finaler. 

Her kan du lese mer om TGLPowered by Labrador CMS