Team Norway-turnering//

Se video: Her senker han vinnerputten

Leo Hirukawa Aaraas ledet turneringen fra start til slutt. Seiersmarginen ble til slutt på komfortable seks slag.

Leo Hirukawa Aaraas (t.h.) gikk rett i ledelsen i Team Norway-turneringen som spilles i Spania i disse dager.
Publisert Sist oppdatert

Deler av Team Norway sine yngste utøvere er denne uken samlet i sør-Spania for å spille turnering. De spiller mot hverandre og de spiller om heder.

Av de ti som bega seg ut på 54-hulls turneringen onsdag morgen var det samme navn på toppen av ledertavlen fra start til slutt, Leo Hirukawa Aaraas (Oslo GK).

Allerede på de fire første hullene gikk han fire under par, og har med den gode starten stort sett vært i ledelsen hele veien. Til slutt ble han seirende med scoren fire under par (–4) etter å levert scorekort på 69-71-68 (siste bane var par 68).

Se video av vinnerputten her:

Avslutningsrunden på La Torre GC var i ferd med å bli spennende da Aaraas fikk tre kjappe bogeyer på de første ni. Det åpnet døren for Oscar Bach (Oslo GK) som kom jagende bak.

– Jeg var ikke helt presis på starten i dag, svingen var liksom ikke helt på plass. Men så snudde det heldigvis på siste ni med tre birdier, forteller Aaraas etter runden.

16-åringen innrømmer at det var stressende å lede turneringen hele veien.

– Man føler at man må forsvare seg hele tiden. Jeg prøvde bare å fokusere på det neste slaget og ikke noe mer enn det, forteller han.

Toppen av ledertavlen var fylt med Oslo Golfklubb spillere. Oscar Bach endte på andreplass (+2), etterfulgt av brødrene Cornelius (+6) og Fridtjof Farhang(+7).

Fra venstre: Leo Hirukawa Aaraas, Fridtjof Farhang og Oscar Bach.

Les om hvorfor vi dekker denne turneringen her

Team Norway-turneringen ble spilt over tre dager på tre forskjellige baner. De tre banene var La Saurines, Hacienda del Alamo og La Torre.

Her er resultatene

Powered by Labrador CMS