Skarpnord sakket akterut i innspurten

Marianne Skarpnord falt ut av topp-10 i avslutningsrunden av Ladies European Thailand Championship.

Publisert

Etter nesten en måneds spillepause på Ladies European Tour var Europas beste kvinner omsider i aksjon igjen på Phoenix Gold Golf & Country Club syd for Bangkok. 

Marianne Skarpnord (Moss & Rygge GK) imponerte innledningsvis i turneringen og var beste norske spiller helt oppe på 6.-plass før siste runde. Dessverre klarte hun ikke å ta med seg godspillet videre til sisterunden, og med en runde på tre over par falt hun til delt 15.-plass til slutt. Hun endte -3 totalt, tolv slag bak vinneren Kanyalak Preedasuttijit fra Thailand. Selv om det ikke ble den avslutningen Skarpnord hadde forespeilet, løftet resultatet henne opp til 8.-plass på Ladies European Tour sammenlagt i år.

19 år gamle Celine Borge fra Vestfold GK startet sisterunden i Thailand på 12.-plass, men heller ikke hun klarte dessverre å holde trykket oppe. Hun rundet av med en 76-runde og måtte ta til takke med 33.-plass. Nest best av de norske spillerne ble i stedet Marita Engzelius, som klatret fra 46.- til 30.-plass med en fin fjerderunde på to under par.

Nå venter en ny pause for Ladies European Tour-spillerne. Neste turnering, Ladies Scottish Open, slår ikke i gang før om fem uker.

LEADERBOARD

Powered by Labrador CMS