ANNONSØRINNHOLD//

Spill golf til halv greenfee – her er noen av banene

Med Golfamore-kortet i bagen åpner det seg en verden av muligheter for golfentusiaster, med halv greenfee på over 1300 baner spredt utover 23 land i Europa.

Trysil GK
Publisert Sist oppdatert

Fra de vakre landskapene i Nord-Norge til de solfylte fairwayene sør i Spania tilbyr Golfamore et bredt spekter av ulike spilleopplevelser som bare venter på å bli utforsket. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva som finnes i Norge.

I Norge er det i overkant av 60 partnerbaner – fra Varanger Golfklubb i nord til Mandal Golfklubb i sør. Nedenfor kan du lese om noen utvalgte partnerklubber. Klikk her hvis du vil se alle partnerklubbene.

Stiklestad GK

Stiklestad Golfklubb (Kåret til beste bane 2023)

Banen er en av Norges vakreste 18-hulls baner, og ligger på en halvøy langt inne i Trondheimsfjorden. Banen er en svært variert skogs- og parkbane, kjent for godt vedlikehold og flotte omgivelser. Stiklestad vant tre prestisjefylte priser i 2023: Beste bane, Players’ Choice og Most Value For Money.

Elverum Golfklubb

Flott skogsbane beliggende ved Starmoen i Elverum, kun 15 minutter fra sentrum. Banen er bygget på sandgrunn, noe som gjør at det er gode spilleforhold også etter lengre perioder med regn. Banen er relativt smal, så det er lurt å tenke strategisk og kanskje la driveren hvile på mange av hullene.

Trysil Golf

Trysilfjellet Golfbane ligger ideelt til ved foten av Trysilfjellet, ca. 2 timers kjøring fra Oslo. En spennende 18-hulls skogs- og fjellbane som i 2019 ble kåret til Most Value for Money og favorittgolfbanen av Golfamore-golferne. I 2020 ble golfbanen kåret til Norges 5. beste bane av nettsiden Leadingcourses.

Nøtterøy Golfklubb

Banen ligger vakkert til i Hellaskogen på ferieøya Nøtterøy, og er en kombinert park- og skogsbane med utfordringer for de fleste. De første 9 hullene er relativt åpne med mye vann, mens de siste 9 hullene har mer skog og smalere spilleoverflater. En svært populær og verdsatt bane av Golfamore-spillerne.


Økt tilstedeværelse i Nord-Norge

Narvik GK

Før denne sesongen har Golfamore tatt inn de fleste nordnorske golfbaner. Allerede før 2024 var Helgeland Golfklubb med, men fra og med i år får denne banen selskap av ikke mindre enn syv nye baner i Nord-Norge: Alta Golfklubb, Bleik Golfstrømsbane, Bodø Golfpark Salten Golfklubb, Narvik Golfklubb, North Cape Golf Club, Tromsø Golfklubb og Varanger Golfklubb. Alle disse banene tilbyr en fantastisk opplevelse med utsikt og en nærhet til naturen som få andre baner i Skandinavia kan tilby. Og takket være midnattssolen kan de mest hengivne golfspillerne maksimere golfopplevelsen med flere runder på en dag (dog kun én av disse rundene til halv greenfee med Golfamore-kortet).


Vurderer du en golfreise til vinteren?

Praia d’El Rey Golf & Beach Resort

I Spania har Golfamore rundt 140 partnerbaner, i Portugal rundt 50 og i Italia over 100. Med andre ord; hvis du planlegger å reise til Sør-Europa i vinter, så sørg for å ta med deg et Golfamore-kort! Her er tre baner du bør se nærmere på:

La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort – Heathland (Spania)

På Costa del Sol ligger det fantastiske anlegget La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort med 36 hull. Med Golfamore-kortet spiller du på Heathland-banen, som er designet av tidligere Ryder Cup-spiller Dave Thomas. Banen er par 73, og smakfullt plassert i et variert middelhavsterreng med utsikt over havet.

Praia D’el Rey (Portugal)

I 2007 ble Praia d’el Rey kåret til Europas beste golfresort. Noen av hullene er plassert så nær det mektige Atlanterhavet at du kan kjenne saltkrystallene i ansiktet når det blåser fra sørvest. Det er en spennende, utfordrende og variert bane i dramatisk natur ved havet, der fremfor alt hull 12 til 15 byr på en minneverdig golfopplevelse.

Albarella Links Golf (Italia)

Albarella Golf Links ligger i fantastiske omgivelser ved den venetianske lagunen like sør for Venezia. Banen er kjent som «banen som ble født fra havet», fordi over to millioner kubikkmeter sand ble hentet opp fra havbunnen for å bygge den. Denne 18-hullsbanen ble designet av den engelske arkitekten John Dering Harris i 1972, og strekker seg over 70 hektar land mellom havet og lagunen i naturparken Po Delta. 

Investeringen tilbake

I gjennomsnitt trenger golfere bare å spille 1–2 runder for å tjene inn prisen på Golfamore-kortet. Dersom en golfer for eksempel spiller på baner som har en greenfee på 600 kr, og kun betaler 300 kr med Golfamore-kortet, vil den samme golferen spare 600 kr på to runder. Med tanke på at kortet koster 595 kr, tjenes dermed beløpet effektivt inn.

For de som bruker kortet på eksklusive partnerbaner i Spania, Portugal eller Italia, hvor greenfeeprisene er dobbelt så høye, kan prisen på kortet tjenes inn allerede etter bare én runde.


Slik skaffer du deg Golfamore-kortet og støtter klubben din

Å skaffe seg og bruke Golfamore-kortet er en enkel prosess. Kortet kan kjøpes gjennom en av Golfamores partnerklubber, hvor golfklubben tjener på salget, eller direkte via Golfamores hjemmeside. Du har dessuten valget mellom å kjøpe et fysisk kort eller en praktisk digital versjon i Golfamore-appen, som er både enkel og praktisk å bruke.

For å spille på en partnerbane trenger golfspillere kun å sjekke Golfamores nettside for gjeldende betingelser og bestillingsalternativer. Når man ankommer banen, kan spillerne enkelt sjekke inn via Golfamore-appen, og betale den reduserte greenfeeavgiften i resepsjonen.

La oss ta et lite regnestykke for å oppsummere, samt som et eksempel på hvor mye golf Golfamore kan tilby: Dersom en golfer spiller to Golfamore-registrerte runder hver dag, året rundt, vil det ta vedkommende mer enn 1,5 år å spille hos alle partnerklubbene. Det er mye golf, selv for en golfentusiast!

Les mer om Golfamore-kortet

Powered by Labrador CMS