PGA tour//

Stjernene dominerte i Mexico

Det var ikke et stjernespekket felt som spilte denne uken på PGA-touren, men de som var der gjorde rent bord.

Tony Finau (t.v.) og Jon Rahm var de to øverst rangerte spillerne før turneringen startet. Etter 72 turneringshull var de to også på topp da den var ferdig,
Tony Finau (t.v.) og Jon Rahm var de to øverst rangerte spillerne før turneringen startet. Etter 72 turneringshull var de to også på topp da den var ferdig,
Publisert Sist oppdatert

Ingen Hovland, McIlroy eller Scheffler var å se på på Vidanta Vallarta Golf Course i Mexico denne uken. Faktisk var det bare tre stykker av de 50 beste spillerne i verden som stilte til start; Jon Rahm, Tony Finau og Alex Noren.

Svensken klarte ikke cuten, men de to andre kjempet om seieren helt inn.

Selv om Rahm satte ny banerekord med 61 slag (!) på lørdag, var det ikke nok for å overliste amerikaneren Finau. Han spilte fire runder på 65-64-65-66 og vant dermed Mexico Open på scoren –24.

Amerikaneren dominerte stort sett hele uken, også når man ser på tallene. Best av samtlige på strokes gained tee-to-green og totalt, nest best med driveren i hånden og den som senket flest birdier (27 stykker) gjennom de fire dagene.

Ikke overraskende var det den nybakte Masters-vinneren som endte på andreplass - og var også med på å prege hele turneringen. Spanjolen var på sin side best av alle fra teeboksen, samtidig som han hadde en brennhet putter (tjente 8,11 slag på green).

Rahm tok seg også tid til å gratulere Finau med seieren før han senket den avgjørende putten. Begge to bor i Scottsdale, Arizona, og er medlem på samme klubb (Silverleaf GC).

Wells Fargo neste

Den neste turneringen på programmet er derimot nesten alle stjernene tilbake igjen. I den opphøyede turneringen i Sør-Carolina, står navn som McIlroy, Hovland, Schauffele, Spieth og Fitzpatrick på startlisten.

Det skal spilles om 20 millioner dollar på den tidligere PGA Championship-banen Quail Hollow.

Her er ledertavlen fra Mexico Open

Powered by Labrador CMS