Storsatsing fra Ping

Pings nye putterfamilie, Sigma G, kommer i hele 15 forskjellige varianter.

Publisert

Pings nyeste puttere kalles Sigma G, og her er det puttere for enhver smak. Årets lansering kommer med hele 15 forskjellige varianter, med alt fra bladputtere til den store “malleten» Kinloch CB, som kommer med motvekt i grepet. «Counter balance» betyr at putteren kommer med et lengre grep, 38 tommer, hvor de tre ekstra tommene fungerer som en motvekt for større stabilitet.

Sigma G erstatter den tidligere Cadence-serien, som var meget populær i fjor. Årets serie kommer med både tunge og lette putterhoder, noe Ping sier skal gjøre det lettere for alle golfere å finne en putter som passer seg perfekt.

I årets serie vil vi se syv nye modeller som man kan kjenne igjen fra tidligere, som Anser, Shea H og B60, mens de åtte andre er helt nye, som Tyne, Doon og flere.

Sigma Gs putterhoder kommer i to forskjellige fargetyper: platinum og svart nikkel. Hodene i seg selv er lagd av rustfritt stål, og med en aluminium-insert i trefflaten. Aluminiumsflaten er skapt for å få en myk følelse og en stabil hastighet på ballen. Putterne med mørk farge vil ha en lys trefflate, mens de lyse putterne vil ha en mørk flate.

Tyne

Ping Sigma G Tyne er en av de nye modellene. Minner om Odysseys #7, med djevelhorn, og den nye Scotty Cameron Futura 7M.

Lee Westwood er en av spillerne som allerede har satt Sigma G-serien i spill, og han har valgt denne modellen.

Anser

Anser er en av Pings mest populære modeller, og kommer her igjen i Sigma G-serien. Denne utgaven har blitt en smule større enn tidligere utgaver, og det hevder Ping at er for å kunne heve MOI, som betyr en mer lettspilt putter.

Kinloch C og CB

Kinloch C står for “center shafted”, som betyr at skaftet kommer ned i midten av køllehodet. Denne modellen kommer også som nevnt over i en counterbalance-utgave, for dem som kan tenke seg litt ekstra stabilitet i svingen. Men det betyr også at Kinloch CB nødvendigvis er litt tyngre enn Kinloch C

Disse fire, og elleve til, er årets putternyhet fra Ping.

Sigma G putterne kan for øyeblikket forhåndsbestilles. Og veiledende pris er 2199,- for Doon og Kinloch CB, og 1949,- per stykk for de resterende 13 modellene.

Powered by Labrador CMS