Suzann Pettersen kommer til Kongsberg

Kongsberg Golfbane har gleden av å invitere alle golfentusiaster til turnering med Tutta fredag 4. september.

Publisert

(Pressemelding Kongsberg GK)

– Tutta er en av verdens fremste kvinnelige golfspillere, og det vil være en sann glede å se henne spille på vår vakre bane her i Skollenborg, sier daglig leder på Kongsberg Golfbane, Peter Johansson.

Suzann Pettersen er ambassadør for Right To Play og det er i denne anledning at hun deltar i en oppvisningsturnering på Kongsberg 4. september kl 12:00.  

I tillegg til å kunne se Tutta spille, vil det være mulighet for både klubbens medlemmer og gjestespillere til å delta i Texas Scramble-turneringen og være med i trekningen av mange flotte premier. Arrangementet er åpent for alle og overskuddet fra turneringen vil gå til Right To Play. Golfbanen vil også arrangere flere ulike aktiviteter for å samle inn penger til den humanitære organisasjonen.

– Dette blir en skikkelig folkefest for store og små, og vi håper at så mange som mulig besøker Kongsberg denne fredagen, enten for å spille golf eller oppleve en av verdens største idrettsstjerner LIVE i idylliske omgivelser, sier Johansson.

Unik mulighet

Suzann Pettersen spiller i LPGA og Ladies European Tour. På Rolex sin verdensranking har hun vært blant de ti beste golfspillere i mer enn 420 uker – noe ingen annen, hverken mann eller kvinne, har vært før. Turneringen på Kongsberg vil være en av få ganger publikum får muligheten til å se Tutta spille i Norge i år.

– Det er fantastisk at Suzann finner tid til å besøke Kongsberg, og det rett før Evian Masters. Vi håper at hun gjentar suksessen fra 2013 og vinner mesterskapet, men i mellomtiden skal vi prøve å bergta henne med en fantastisk golfbane som hun sist spilte på da hun var ung og lovende amatør.

Også Tutta gleder seg til å komme tilbake til Kongsberg. Hun håper så mange som mulig besøker banen og støtter opp om Right To Plays engasjement fredag 4. september.

– ­ Jeg gleder meg stort til å spille på Kongsberg og bidra til å støtte det viktige arbeidet Right To Play gjør for barn som lever i vanskeligstilte områder i verden, sier Tutta.

Powered by Labrador CMS