Ladies european tour //

Tam norsk avslutning

Det ble ingen stor dag for de norske jentene under avslutningsrunden av Belgian Open på Ladies European Tour. Renate Grimstad ble beste nordmann på en 47. plass.

Renate Grimstad leverte en ok avslutningsrunde i Belgia.
Publisert Sist oppdatert

Grimstad noterte nok birdier til å hevde seg på sisterunden. Dessverre ble sirklene akkompagnert av hele tre dobbelbogeyer, som gjorde at bergenseren rundet av ukens turnering med 75 slag (+3) og en delt 47. plass.

Marianne Skarpnord, som har vært norsk kvinnegolf sin ledestjerne siden «Tutta» ga seg, leverte scorekort med 72, 74 og 72 slag. Det holdt til en delt 56. plass.

Madelene Stavnar spilte sin første turnering siden mars måned denne uken, og herjet på førsterunden. Stavnar overnattet på delt 2. plass, men fikk trøbbel fredag og gikk syv over par. På søndagens sisterunde fikk hun kontroll over rattet igjen. En runde på par førte Tønsberg-jenta til en delt 61. plass.

– Denne idretten er så sinnsykt brutal noen ganger, men alt i alt må jeg si meg fornøyd med spillet etter et så langt avbrekk. Jeg spilte med mye lavere skuldre i dag enn på andrerunden, og gleder meg til to turneringer i Sverige, fortalte Stavnar til Norsk Golf etter comebacket.

Tyske Patricia Isabel Schmidt vant

27-åringen fra Goeppingen åpnet seigt, med to bogeyer på sine første fem hull. På det tidspunktet var hun hele fem slag bak ledende Maria Hernandez fra Spania. Schmidt skrudde mildt sagt på turboen og noterte seg for seks birdier og en eagle på vei inn. Det holdt til seier med to slags margin, foran nevnte Hernandez og landsmann Chiara Noia.

Powered by Labrador CMS