51 år gamle Love overlistet alle

Mens alle øyne var rettet mot Tiger Woods før finalerunden i Wyndham Championship, kom Davis Love III fra intet og stakk av med seieren.

Med sine 51 år og fire måneder er Davis Love den tredje eldste vinneren i PGA Tourens lange historie.

Den amerikanske veteranen avsluttet med en forrykende 64-runde, og da spillerne i tet aldri kom skikkelig i gang, var dette godt nok til å vinne. Med en totalscore på -17 vant Love med ett slags margin ned til Jason Gore.

Dette var Loves 21. seier på høyeste nivå, og i etterkant av Wyndham Championship ble han sammenlignet med selveste Sam Snead, som ble tidenes eldste tour-vinner på nettopp denne banen i 1965.

– Når du kommer til en turnering og føler deg komfortabel med så mange fans, sier det seg selv at det blir mer gøy å spille. Det er selvfølgelig veldig hyggelig å vinne en turnering i min alder, og i det hele tatt å bli nevnt i samme setning som Snead. Denne turneringen, denne staten og denne byen har behandlet meg bra opp igjennom årene, sa Love i sitt seierintervju.

Mens Love sikret sin deltagelse i FedEx Cup Playoffs med denne seieren, må Tiger Woods se årets slutspill fra sidelinjen.

Da den tidligere verdenseneren blandet seg inn i toppen måtte arrangøren trykke opp flere billetter og utvide parkeringstilbudet. Woods er fremdeles publikums store favoritt, men i Wyndham Championship snublet han ordentlig i innspurten.

Etter en katastrofal trippelbogey på hull 11 var hans vinnersjanser borte, men likevel var det flere lyspunkter å spore i Tigers spill. Med en totalscore på-13 delte han tiendeplassen med blant andre Jonas Blixt, og dette er faktisk hans beste plassering på en god stund.