Regjerende juniornorgesmester Kristoffer Reitan var søndagens navn på Larvik Golfklubb. I regntunge forhold avsluttet han med en kanonrunde på syv under par – med et scorekort som inneholdt hele åtte birdies. Det er en tangering av banerekorden.

Han var best da det gjaldt som mest, og gikk de seks siste hullene på fire under par. Det inkluderte en avgjørende birdieputt på avsltningshullet. 

– Jeg slet litt med å komme inn i rytmen de to første rundene, men fant det igjen på finalerunden, skriver han på sin Facebook-profil.

Reitan, som startet dagen ett slag bak lederen Tomas Helgø (Stavanger GK), endte til slutt åtte under par sammenlagt. Det holdt til karrierens tredje Titleist Tour-seier med ett slags margin over Helgø – som jaktet sin andre 

Bergenseren Markus Braadlie (Bærum GK) ledet etter halvspilt sisterunde, men en kostbar dobbelbogey på hull 10 og en påfølgende bogey på 11 hindret ham i seiersforsøket. Han endte på tredjeplass, fire under par.

Resultater U19 gutter

I jenteklassen ble det en komfortabel seier til Karoline Lund. Hun var stabiliteten selv: Med tre strake 71-runder endte hun tre under par, fem slag foran de to Vestfold-jentene Celine Borge og Madelene Stavnar. 

Karoline Lund har hatt en fantastisk start på sesongen. På tre Titleist Tour-turneringer står hun nå med to seiere og en andreplass. Hun har også spilt en Norgescup-turnering, som og endte med seier.

Resultater U19 jenter 

I den yngste jenteklassen vant Fana GKs Karen Klubben med ett slag over Karoline N. Pedersen (Bærum GK). Klubben endte 22 over par. Cornelia Karlsson ble nummer tre med +26 sammenlagt.

Det er for øvrig tydelig at det spirer og gror i jentesatsingen til Fana GK om dagen. U15-feltet bestod av ni spillere – fire av dem kommer fra Fana.

Resultater U15 jenter 

I den yngste gutteklassen vant Haakon M. Mathiesen (Oslo GK) i omspill over klubbkompis Sander Akeren etter at de begge endte ni over par. Tre slag bak kapret Jakob S. Stubhaug (Ålesund GK) den siste plassen på pallen.

Resultater U15 gutter 

Neste Titleist Tour-turnering spilles på Borre GK 11. og 12. juni.