Det har vært en travel uke for norske juniorspillere. Årets Lag-NM ble avsluttet først torsdag ettermiddag, men allerede lørdag var det duket for Titleist Tour hos Vestfold Golfklubb.

Årets Titleist Tour spilles i totalt fire klasser, med U19 og U15 for både gutter og jenter. Med svært jevnspilte dueller i alle klasser ble det spenning til siste slutt.

Blant de eldste gutta var det Markus Braadlie fra Bergen som forlot Vestfold med førstepremien. En totalscore på +4 over tre runder var akkurat godt nok til å vinne, med Oslo-spilleren Aleksander Øverli hakk i hæl. Da sistnevnte avsluttet med bogey på hull 18 endte han fem over totalt, og var med det ett slag unna omspill.

I den eldste jenteklassen vant Karoline Stormo fra Arendal med +5, men også her ble det spennende mot slutten. Sandra Nordaas fra Drøbak avsluttet med tre strake birdies og utgjorde dermed en viss trussel på andreplass, men med syv over par havnet hun til slutt to slag bak vinneren. 

I klassen for gutter under 15 år vant Bård Skogen fra Haugaland på +11, slaget foran Eirik Einmo Thomassen fra Moss & Rygge Golfklubb.

I den yngste jenteklassen stakk hjemmefavoritten Madelene Stavnar av med seieren på 12 over par, og hadde dermed en komfortabel seiersmargin på fire slag ned til Emilie Øverås fra Ålesund.

RESULTATER