Marianne Skarpnord fortsetter den gode formen hun har vist i starten av 2015-sesongen. Med åtte under par totalt sikret hun en plass blant de fem beste i LET-turneringen på New Zealand, seks slag bak vinneren Lydia Ko.

Etter ni hull lå sarpingen tre over par for dagen, og så ut til å få en kjedelig avslutning på turneringen. Hun hentet seg imidlertid mesterlig inn på backnine, og signerte til slutt for en solid 72-runde på finaledagen.

– I dag var det mye hard jobb der ute! Jeg tror vi skal sove godt i noen dager nå, skrev 29-åringen på Twitter etter turneringen.

Årets sesong har startet strålende for Skarpnord. Hun har allerede rukket å vinne på den australske LPGA-touren, og i tillegg til dagens fjerdeplass har hun også sikret seg en sterk 16. plass på Ladies European Tour. På toppen av dette har hun forlovet seg med Europatour-stjernen Richard Green, så det er ingen tvil om at 29-åringen har fått en lovende start på året.

Skarpnord var ikke den eneste nordmannen som spilte god golf denne uken. Med en solid avslutningsrunde på par spilte Europatour-debutanten Tonje Daffinrud seg opp fem plasser søndag, og endte på en delt 40. plass. I likhet med Skarpnord gjorde hun tre bogeys og tre birdies på finalerunden, og den unge Vestfold-spilleren kan reise fra New Zealand med en god følelse i kofferten.

Caroline Martens spilte seg også opp noen plasser siste dag. Med 73 slag på finalerunden og to over par totalt, endte hun på en delt 50. plass etter fire runder.

RESULTATER