Flott fjerdeplass på Skarpnord

Med en finakerunde på par spilte Marianne Skarpnord seg opp til en fjerdeplass i ISPS Handa NZ Women´s Open.

Marianne Skarpnord fortsetter den gode formen hun har vist i starten av 2015-sesongen. Med åtte under par totalt sikret hun en plass blant de fem beste i LET-turneringen på New Zealand, seks slag bak vinneren Lydia Ko.

Etter ni hull lå sarpingen tre over par for dagen, og så ut til å få en kjedelig avslutning på turneringen. Hun hentet seg imidlertid mesterlig inn på backnine, og signerte til slutt for en solid 72-runde på finaledagen.

– I dag var det mye hard jobb der ute! Jeg tror vi skal sove godt i noen dager nå, skrev 29-åringen på Twitter etter turneringen.

Årets sesong har startet strålende for Skarpnord. Hun har allerede rukket å vinne på den australske LPGA-touren, og i tillegg til dagens fjerdeplass har hun også sikret seg en sterk 16. plass på Ladies European Tour. På toppen av dette har hun forlovet seg med Europatour-stjernen Richard Green, så det er ingen tvil om at 29-åringen har fått en lovende start på året.

Skarpnord var ikke den eneste nordmannen som spilte god golf denne uken. Med en solid avslutningsrunde på par spilte Europatour-debutanten Tonje Daffinrud seg opp fem plasser søndag, og endte på en delt 40. plass. I likhet med Skarpnord gjorde hun tre bogeys og tre birdies på finalerunden, og den unge Vestfold-spilleren kan reise fra New Zealand med en god følelse i kofferten.

Caroline Martens spilte seg også opp noen plasser siste dag. Med 73 slag på finalerunden og to over par totalt, endte hun på en delt 50. plass etter fire runder.