I november 2018 spilte Viktor Hovland karrierens første PGA Tour-turnering i Mayakoba Golf Classic i Mexico.

Nå, to år senere, er han en av turneringens fremhevede TV-grupper når turneringen braker løs på torsdag. Publikumsfavoritten skal spille i gruppe sammen med to andre unge stjerner: Joaquin Niemann og verdenstreer Justin Thomas.

Turneringen vil bli vist på Eurosport Norge, mens de to første rundene til Hovland vil bli vist i sin helhet på strømmetjenesten GOLFTV. Starttidene er foreløpig ikke kjent.

Mayakoba Golf Classic blir Hovlands fjerde turnering i 2020/2021-sesongen. 23-åringen har vist imponerende stabilitet på starten av sesongen med en 13.-plass i majorturneringen U.S. Open, samt en 12.-plass og en 15.-plass. Foreløpig er det ingen på PGA-touren som har klart flere cuter på rad enn ham: Hovland har sikret helgespill hele 17 turneringer (!) på rad.

Mayakoba Golf Classic blir Hovlands siste turnering på PGA Tour i 2020. Neste uke reiser han ifølge Eurosport til Dubai for å spille europatourens sesongfinale DP World Tour Championship. Når den turneringen er ferdigspilt, vil Hovland mangle tre europatour-turneringer frem til sommeren for å ha mulighet til å kvalifisere seg til Ryder Cup i slutten av september.

Etter sesongfinalen i Dubai planlegger Hovland en kort juleferie hjemme i Norge, før turen bærer videre til Hawaii, hvor han blir tidenes første norske deltager i Sentry Tournament of Champions. Her består feltet av alle spillerne som vant minst en PGA Tour-turnering i løpet av den forrige sesongen.