Kofstad falt av på finalerunden

Espen Kofstad fikk det ikke til å stemme på siste dag av KLM Open, men har likevel all grunn til å være fornøyd med turneringscomebacket.

Før siste runde lå Kofstad på delt 39. plass, med gode muligheter for avansement på en svært jevn resultatliste. Dessverre gikk det motsatt vei for Losby-spilleren søndag, for med to over par avslutningsvis endte han til slutt på delt 57. plass.

Det var de første ni hullene på finalerunden som ødela mest for Espen denne gangen. Allerede ved runding var han tre over par, og til tross for stødig spill på de siste ni hullene falt han altså 18 plasser på leaderboarden.

Grunnet skade har han vært nødt til å se store deler av årets sesong fra sidelinjen, og dette var hans første turnering siden midten av januar. En fornøyd Kofstad sa til Norsk Golf etter fredagens runde at han ikke er overrasket over at han greide cuten i comebacket.

– Ja, jeg har spilt så bra i sommer at jeg var sikker på at jeg skulle spille denne helgen.

Belgiske Thomas Pieters vant turneringen på 19 under par, ett slag foran Eduardo De La Riva fra Spania.