Drammen-spilleren tviholder på andreplassen i årets Nordic League, hvor de fem beste ved sesongslutt belønnes med spillerettigheter på Challenge Tour´en neste år.

Etter to seire på kort tid, fortsatte Krogh å levere varene på Kokkedal Golfklubb i Danmark denne uken. Førsteårsproffen var med helt i toppen før turneringens siste dag, men den avsluttende 73-runden var dessverre ikke nok til å kapre en av de aller øverste plassene.

I sammendraget kan imidlertid hvert eneste poeng bli viktig, og med fem under par totalt denne uken viser Norges topprankede herrespiller nok en gang at han er i ferd med å stabilisere seg på et høyt nivå. En delt 12. plass er høyst godkjent, selv om vi har blitt godt vant med norske topplasseringer i det siste.

Det er ingen tvil om at det er Challenge-plass som er det store målet, og Krogh var hatt en travel sommer med et svært tett turneringsprogram.

Med sine 19 turneringer på Nordic League er han blant dem som har spilt aller mest, og forhåpentligvis vil han også belønnes rikelig når alt skal gjøres opp om noen små uker.

Også Eirik Tage Johansen er med og kjemper om omrykk til Europas nest høyeste nivå. Etter Willis Masters er han nummer tre på NL-rankingen, like foran svenske Eric Blom.

Selv om det utvilsomt begynner å se bra ut for den norske duoen, må de likevel belage seg på å spille bra i de gjenværende turneringene. Bortsett fra finske Tapio Pulkkanen, som leder pengelisten overlegent, er det nemlig svært jevnt i kampen om Challenge-plasser.

Av de øvrige norske som stilte til start denne uken, var det amatøren Jarand Ekeland Arnøy som imponerte mest. Med en delt 15. plass, slaget bak Krogh, viste den unge Fana-spilleren at han kan yppe seg mot Nordens beste proffer.

Fullstendig resultatliste fra Willis Masters finner du her.