Turkish Airlines Challenge spilles på Gloria GC og er årets andre på Challenge Tour, men den første med de to norske spillerne på startstreken.

Etter åpningsrunden lå Kristian Krogh Johannessen på delt 46.-plass. (-2), mens Eirik Tage Johansen måtte på sin side ta til takke med en skuffende 109.-plass etter å ha åpnet med en runde på en over par.

Fredag falt Krogh til 94. plass med en runde på par, mens Tage klatret til 94. plass med en 69-runde på tre under par. I et felt som scorer lavt var det dessverre ikke nok til å klare cuten, som gikk på hele fem under par.

Det blir viktig for Team Norway-duoen å utnytte de mulighetene de får på Challenge Tour denne sesongen; Tage og Krogh endte på henholdsvis 90.- og 93.-plass på tourens pengeliste i fjor, 4000 euro bak den viktige topp-80-plasseringen som ville gitt fulle rettigheter på Challenge Tour i årets sesong.

Dermed får de bare noen begrensede starter i årets Challenge Tour-sesong, pluss noen frikort, såkalte wild-cards, fra NGF som følge av at Miklagard GK skal arrangere Challenge Tour-turnering i august. Og det var nettopp wild-cards som fikk dem inn i ukens turnering i Tyrkia.

Sist gang Krogh og Tage var i aksjon i en Challenge Tour-turnering, var i oktober.

Krogh misset cuten i fjorårets utgave av turneringen, mens Tage endte som nummer 57.