Anirban Lahiri startet finalerunden i Maybank Malaysian Open hele fem slag bak Wiesberger, som tronet alene på toppen av resultattavla. Med fire birdies på de første fem hullene var det imidlertid åpenbart at den unge indieren var sugen på seier, og 68 slag var godt nok til å sikre seieren på Kuala Lumpur Golf & Country Club søndag.

Nå håper Lahiri på å komme med i The Masters som spilles i Augusta, Georgia om noen måneder.

– Jeg tror ikke denne seieren har sunket helt inn enda, men når den gjør det, vil dette vært et stort øyeblikk for meg. Å komme med i The Masters er ett av mine store mål, og selv om jeg ikke vet hvor mye jeg rykker opp på rankingen, bør jeg ha en god sjanse til å komme med nå, sa han til europeantour.com.

Lahiris seier kommer kun tre måneder etter at han sikret sine spillerettigheter på Q School, og med vinnerkategori på Europatouren har han nå en tryggere hverdag i vente de neste to årene.

Wiesberger var naturligvis en skuffet mann etter sin avsluttende 74-runde. På hull fem duffet han blant annet en wedge i vannhinderet og gikk av med dobbelbogey, så på mange måter kan det sies at han inviterte Lahiri inn i turneringen.

– Det endte dessverre ikke slik jeg så det for meg. Etter tabben på hull fem, slo jeg ikke ballen i nærheten av så godt som jeg gjorde de 15 foregående rundene. Det er tøft å innrømme det, men slik er det bare, sa han etter runden.

Tittelforsvarer Lee Westwood, som var spådd å blande seg inn i seierskampen, fikk også en skuffende avslutning på Maybank Malaysian Open. 75 slag på sisterunden var ikke godt nok, og engelskmannen ble aldri noen reell trussel for Lahiri og Wiesberger. Veteranen endte til slutt på en delt femteplass, fem slag bak vinneren.

Beste skandinav ble Morten Ørum Madsen på fire under par. Dette holdt til en delt 25.plass for den unge dansken.

Leaderboard