Midt på treet for Krogh og Tage

Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK) og Eirik Tage Johansen (Stavanger GK) endte på 26.- og 55.-plass i Foshan Open – årets nest siste turnering på Challenge Tour.

Krogh avsluttet turneringen med en runde på én under par, som tok ham til ti under par sammenlagt. Han avsluttet dagen to plasser lavere ned på leaderboardet enn han startet den, og han endte til slutt ni slag bak vinneren Victor Perez fra Frankrike.

Eirik Tage Johansen falt 17 plasser på sisterunden til delt 55.-plass etter en skuffende runde på tre over par.

Før sesongfinalen i De forente arabiske emirater om en halvannen uke ligger Tage og Krogh på henholdsvis 28.- og 39.-plass på Challenge Tour-rankingen.

Tage har drøye 24 000 euro opp til topp-15-plasseringen som sikrer en billett til europatouren neste sesong, noe som betyr at han trenger minst en andreplass i finalen. Det samme gjelder for Krogh Johannessen, som ligger ytterligere 10 000 euro bak topp-15.

Hvis de ikke klarer det, får de uansett en ny mulighet i finalen av europatour-kvalifiseringen i midten av november.