Gutteklassen på Asker GK ble en jevnspilt affære der hele fire spillere endte opp med samme score etter tre runder. Mikkel Antonsen (Drøbak GK), Magnus Kreken Randsted (Larvik GK), Sander Akeren (Oslo GK) og Rune Bøkeid (Oppegård GK) endte alle på par sammenlagt, men i omspill var det Antonsen som trakk det lengste strået.

Hans runder på 69, 71 og 70 slag sikret Antonsen sin første Srixon Tour-seier, og hans andre seier i Norge på under to uker. Han vant også Garmin Norgescup-turneringen på Bjaavann GK i slutten av august. Det var hans første triumf siden NM på Atlungstad i 2017, der han ble tidenes yngste NM-vinner i en alder av bare 15 år.

(Artikkelen fortsetter under)

Mens det måtte omspill på hull 18 til for å avgjøre gutteklassen, var det aldri noen tvil om hvem som var best blant damene på Kjekstad GK. Stavanger GKs Rikke Nordvik vant med hele syv slag med en totalscore på tre over par over tre runder.

Fana-jentene Silje Torvund Ohma (+10) og Mine Othilie Riis Lied (Fana GK) endte på andre- og tredjeplass.

Dette var Nordviks andre seier på Srixon Tour. Den første kom i fjorårets sesongfinale på Kragerø GK.

(Artikkelen fortsetter under)

I jentenes U15-klasse på Kjekstad var det Oslo-jenta Sofie Bindner Engesæth som stakk av med seieren med en totalscore på 23 over par, hele 19 slag foran hennes nærmeste utfordrer, Pia Eide fra Stavanger GK. Caroline Marlene Krokeide endte ytterligere syv slag bak på tredjeplass.

(Artikkelen fortsetter under)

I guttenes U15-klasse på Asker GK ble det også Oslo GK-seier til Peter Mikalsen på fire over par, fire slag foran klubbkameraten Oscar Bach. Herdla GKs Petter S. Dale kapret den siste plassen på pallen med +9.

(Artikkelen fortsetter under)

Det gjenstår nå bare to turneringer av årets Srixon Tour. Neste spilles på Byneset GK fra 21. til 22. september, før sesongen avsluttes tradisjonen tro på Kragerø GK i starten av oktober.

Resultater Srixon Tour jenter

Resultater Srixon Tour gutter